Mitsubishi відродить свій культовий позашляховик

Mitsubishi відродить свій культовий позашляховик

30 січня 2024
0

Mitsubishi Pajero повертається на ринок. Знаменитий позашляховик мають відродити у 2027 році. Про це повідомляє японське видання Best Car з посиланням на свої джерела в Mitsubishi.

Новий Mitsubishi Pajero змінить свій образ і більше не буде підкорювачем бездоріжжя - для цієї мети в лінійці є рамна модель Pajero Sport, і в нинішньому році з'явиться нове її покоління.

Для Mitsubishi Pajero готують нову роль - він стане японським конкурентом Range Rover з розкішним салоном і багатим оснащенням. За розмірами позашляховик буде порівнянний з останнім Mitsubishi Pajero 2021 року: його довжина становитиме близько 4900 мм, ширина 1900 мм, а висота - 1850 мм.

Позашляховик Mitsubishi отримає несучий кузов. За однією версією, його побудують на подовженій платформі Mitsubishi Outlander і оснастять плагін-гібридною установкою з 2,4-літровою бензиновою четвіркою і електромотором.

За іншою версією, донором платформи стане новий Infiniti QX80. У цьому разі поряд із гібридною установкою новий Pajero може отримати і бензиновий V6 твін-турбо потужністю понад 400 сил.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація