Міжнародна асоціація громадського транспорту запускає революційний проект

Міжнародна асоціація громадського транспорту запускає революційний проект

02 лютого 2023
0

Міжнародна асоціація громадського транспорту (UITP) представляє новий проект ЄС UPPER, який має розкрити потенціал цього виду транспорту в Європі. Мета проекту - збільшити використання громадського транспорту більш ніж на 30% та підвищити задоволеність користувачів більш ніж на 25%, при цьому гарантуючи, що ніхто не залишиться поза увагою.

Проект розрахований на 4 роки і тісно пов'язаний із цілями Cities Mission - переходу до транспорту з нульовим рівнем викидів, що є важливим аспектом досягнення кліматичної нейтральності до 2030 року.

UPPER планує реалізувати низку заходів, щоб спонукати людей користуватися громадським транспортом замість власних автомобілів у містах по всій Європі. Заходи будуть спрямовані на збільшення частки громадського транспорту та націлені на різні сегменти ринку.

Ключовим аспектом проекту буде спільне управління та залучення громадян для забезпечення того, щоб рішення ухвалювалися відповідно до потреб різних цільових груп. Це 84 заходи «підтягування та підштовхування» будуть зосереджені на п'яти «інноваційних осях», що впливають на вибір користувачів:

  1. Спосіб мислення та культура.
  2. Планування міської мобільності.
  3. Екосистема послуг мобільності.
  4. Управління дорожньою мережею.
  5. Демократичне управління.

Ці заходи будуть випробувані в лабораторіях UPPER Living Labs та UPPER Twinning Cities по всій Європі (у містах Валенсія, Рим, Іль-де-Франс, Осло та Мангейм, Лісабон, Левен, регіон Ганновер, Будапешт та Салоніки) та будуть адаптовані до місцевих умов .

Проект спрямований на сприяння співпраці між владою та операторами та забезпечення фізичного та цифрового середовища для тестування заходів, оновлення існуючих SUMP (Планів екологічно чистої міської мобільності) та оптимізації пропозиції громадського транспорту відповідно до потреб та моделі поведінки пасажирів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація