Міністерство промисловості Китаю «злило» в мережу фотографії двох нових Cadillac

Міністерство промисловості Китаю «злило» в мережу фотографії двох нових Cadillac

18 листопада 2022
0

В інтернет потрапили фото одразу двох нових Cadillac, прем'єра яких відбудеться лише 2023 року. Один із них - представницький седан CT6 нового покоління. Він замінить актуальну модель, яка вийшла на ринок ще 2016 року.

Судячи з фото, зміна поколінь не надто позначиться на зовнішності седана. Характерний силуєт з довгим капотом та зміщеною назад кабіною збережуться. Єдина помітна відмінність - нова двоярусна передня оптика з блоками ближнього та далекого світла у кутах бампера.

За попередніми даними, Cadillac CT6 другого покоління запропонують із 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 237 к.с. та 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід - задній або повний.

Другий - новий компактний кросовер GT4 з поперечним розташуванням двигуна та базовим переднім приводом. В основі моделі лежить платформа GM E2XX. При колісній базі 2800 мм автомобіль досягає 4633 мм у довжину, 1878 мм у ширину та 1535 мм у висоту. Після виходу на ринок у середині 2023 року він стане найкомпактнішою моделлю у лінійці марки.

У кросовера широкі сітчасті грати радіатора, двоярусна передня оптика та Г-подібні задні ліхтарі, з'єднані декоративною плашкою. Судячи з фото, кросовер запропонують, як мінімум у двох версіях, що відрізняються окремими елементами декору.

У моторній лінійці два наддувні бензинові агрегати: 1,5-літровий потужністю 204 к.с. та 2,0-літровий на 230 к.с. Привід - передній або повний.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація