Мобільні сервісні центри МВС надали майже 13 тисяч адміністративних послуг впродовж 2023 року

Мобільні сервісні центри МВС надали майже 13 тисяч адміністративних послуг впродовж 2023 року

05 січня 2024
0

У зв'язку з військовими діями, багато українців працюють 24/7 та не мають можливості обміняти посвідчення водія чи здійснити реєстраційні дії з транспортними засобами. Тому робиться усе можливе, аби кожен мав вільний доступ до державного сервісу.

Напередодні Нового року мобільний сервісний центр МВС здійснив виїзд до одного з медичних закладів столиці. Адже зараз лікарі працюють в посиленому режимі, рятуючи життя українських військових, та не завжди мають можливість особисто звернутись за послугами. Завдяки пересувному пункту, 17 медичних співробітників швидко та зручно змогли здійснити обмін посвідчення водія.

Лише за 2023 рік пересувні сервісні центри МВС здійснили 748 виїздів по всій Україні. Вони курсують до найвіддаленіших куточків, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС та працюють на деокупованих територіях.

Впродовж минулого року у мобільних сервісних центрах МВС здійснили 6 089 реєстраційних операцій з транспортними засобами та 6 795 осіб обміняли посвідчення водія. Ці дані свідчать про те, що серед суспільства існує великий попит на наші послуги.

Звертаємо увагу, що пересувні сервісні центри МВС працюють за графіком та надають послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, обмін посвідчення водія та видачу міжнародного посвідчення водія.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація