Ford Mustang GT допоможе поліції налагодити контакт із людьми

Ford Mustang GT допоможе поліції налагодити контакт із людьми

09 липня 2024
0

Як відомо, «добре слово і револьвер» завжди діє на людей краще, ніж просто «добре слово». Ймовірно, саме цією тезою керувався шериф округу Річленд у Південній Кароліні Леон Лотт, коли замовляв для своїх підлеглих 17 новеньких Mustang GT.

У той час як в інших департаментах поліціянти витрачають свій бюджет на практичні чотиридверні седани та позашляховики, шериф Леон Лотт надав своєму загону Community Action Team (CAT) партію фастбеків Mustang GT 2024 з двигуном V8. Причому на машинах немає звичної сигнальної світлотехніки на даху, а крила прикрашають фірмові емблеми 5.0.

За словами Лотта, партія практичних Ford Explorer обійшлася б не дешевше за «Мустанги», але зате у спорткарів є інші сильні сторони, і мова не лише про потужні V8 (487 к.с.), які розганяють їх до «сотні» за 4,2 секунди. Лотт пояснює, що він обрав ці автомобілі, щоб побудувати міцніші стосунки між своїми поліціянтами та місцевими жителями.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Richland County Sheriff's Dept (@rcsd1)

«Ми не вибираємо машину тільки тому, що на ній круто їздити, але круті машини приваблюють людей, які приходять до нас», – сказав Лотт в інтерв'ю The State. «Діти та дорослі бачать їх, вони їм подобаються, а потім вони підходять до машини та починають розмовляти з поліціянтами».

Це не вперше, коли Лотт витрачає гроші на парк машин, які можуть привернути до поліції увагу місцевих жителів. Після створення підрозділу CAT в 1998 році для налагодження зв'язків зі спільнотою, що виходять за рамки простого реагування на злочини, Лотт замовив кілька Camaro четвертого покоління, потім у поліційному автопарку з'явилися Dodge Magnum і Challenger, а пізніше нові Camaro, коли Chevy відродив купе у 2010 році.

Цікаво, що раніше цього року поліція у сусідній Північній Кароліні вирішила придбати нові Mustang GT. Щоправда, їхні спорткари трохи помітніші, завдяки контрасту між основним чорним кольором і сріблястими секціями з боків та ззаду.

Джерело: Авто Центр
Фото: Richland County Sheriffs Dept

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація