МВС отримало право відключати «Єдиний державний реєстр транспортних засобів»

МВС отримало право відключати «Єдиний державний реєстр транспортних засобів»

19 жовтня 2022
0

МВС України під час війни з російськими окупантами затверджуватиме адміністративно-територіальні одиниці, в яких припинять доступ користувачів до Єдиного державного реєстру транспортних засобів. Відповідну ухвалу №1162 вже затвердив Кабмін, свідчать дані Урядового порталу.

Єдиний державний реєстр транспортних засобів відключили в Україні одразу після початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ. Коли ситуація з безпекою покращала, то він знову почав працювати.

Тепер МВС, виходячи із ситуації з безпекою, відключатиме цей Реєстр по кожному регіону окремо. Так, якщо на той чи інший регіон напали російські окупаційні війська, або виникла така загроза, то Реєстр має бути там відключений не пізніше, ніж протягом одного дня. У разі покращення ситуації з безпекою МВС створюватиме списки регіонів, де Реєстр транспортних засобів знову можна включити.

Тобто Кабмін зробив роботу Реєстру безпечнішою. Він убезпечив Реєстр від несанкціонованого доступу з боку окупантів та інших зловмисників.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація