На ауціон виставили Rivian R1T розбитий «майже» після купівлі

На ауціон виставили Rivian R1T розбитий «майже» після купівлі

15 вересня 2022
0

На американському автоаукціоні Copart виставлений на продаж повністю електричний пікап Rivian R1T з дуже малим пробігом. Автомобіль пройшов лише 211 миль (340 кілометрів) і потрапив у серйозну аварію. Пошкоджена передня частина, страхова компанія також зрізала обшивку двох дверей з правого боку.

Автомобіль у версії Rivian R1T Launch Edition, такі версії були розпродані дуже швидко.

Компанія Rivian представила електричну вантажівку під робочою назвою A1T у травні 2018 року, але в листопаді 2018 року автомобіль перейменували у R1T. Через три роки перший серійний R1T зійшов з конвеєра в Іллінойсі та був доставлений клієнту у вересні 2021 року.

R1T має повний привід із чотирма електричними двигунами, що забезпечує 847 к.с. і 1231 Нм крутного моменту. Запас ходу становить близько 505 км.

Launch Edition стандартно поставляється з пакетом Adventure, який збагачує інтер'єр перфорованими сидіннями з підігрівом і охолодженням, обтягнутими штучною шкірою.

На борту багато натуральної деревини ясена, а також є аудіосистема Meridian преміум-класу. На цій версії також присутній повний набір передових систем допомоги водієві, тому втрапити в аварію на ньому має бути важко.

На веб-сайті Copart роздрібна вартість Rivian R1T Launch Edition оцінюється в 121 411 доларів, але на момент написання статті найбільшою ставкою на аукціоні значилось 28 000 доларів.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація