На аукціон виставили новий Ford Bronco Raptor

На аукціон виставили новий Ford Bronco Raptor

26 січня 2023
0

Час очікування на новий позашляховик Ford Bronco Raptor, як і раніше, становить близько року. Однак не всі готові чекати так довго. На допомогу приходять різні аукціони, на яких почали з'являтися ці автомобілі.

Так, на майданчику Bring a Trailer виставили на продаж ідеальний Bronco Raptor. Його доставили власнику у листопаді 2022 року і за ці кілька місяців він наїздив на ньому лише 385 миль (619 км). Причину продажу не вказано, але це й не так важливо. Адже власник додав чимало фото та вказав максимум даних про автомобіль.

Згідно з лістингом, кузов цього Bronco Raptor пофарбований у колір Shadow Black, а обробка салону виконана зі шкіри Onyx. Дах позашляховика знімний, а під його капотом встановлений 3,0-літровий бітурбований двигун EcoBoost V6 потужністю 418 к.с., який пов'язаний з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Їздить машина на 17-дюймових колесах, взутих у шини BFGoodrich All-Terrain T/A KO2.

В оснащення салону позашляховика входить рульове колесо з підігрівом, передні сидіння з регулюванням та підігрівом, цифрова панель приладів, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном і адаптивний круїз-контроль. Разом з Bronco Raptor власник віддає фірмовий набір інструментів, два ключі та сумку для зберігання панелей даху. На момент написання статті ставка на цей автомобіль становила 78 500 доларів. До кінця торгів залишилось ще 4 дні. Зазначимо, що ціни на новий від виробника варіюються від 70 до 82 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація