На аукціон виставлено Chevrolet Corvette 1969 року в стані нового авто

На аукціон виставлено Chevrolet Corvette 1969 року в стані нового авто

16 вересня 2023
0

У США на аукціон Mecum виставлено Chevrolet Corvette 1969 року. Спорткар ідеально зберігся та має вигляд нового, тому за нього планують виручити понад 100 000 доларів. Про авто розповіли на сайті аукціонного дому.

За 54 роки Chevrolet Corvette Stingray проїхав лише 17 780 км. Це капсула часу й один із найзбереженіших Corvette 60-х років.

Автомобіль має рідне лакофарбове покриття без пошкоджень та ідеальний стан салону. Замінено лише шини й акумулятор. Збережена і вся оригінальна документація на автомобіль - чек із автосалону, гарантійний талон, посібник із експлуатації.

Довгий час про цей Chevrolet Corvette Stingray ніхто не чув, і його виявлення викликало фурор серед колекціонерів. Спорткар зібрав близько десятка нагород на різних автофестивалях і зльотах.

Цей Chevrolet Corvette - одна з ранніх моделей покоління С3 з 5,7-літровим V8. Двигун розвиває 350 к.с. і працює в парі з 4-ступінчастою механічною КПП. Авто здатне розігнатися до 100 км/год за 6,4 с і розвинути швидкість понад 200 км/год. Комплектація Corvette включає кондиціонер і радіо.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація