На аукціон виставлять скромний Range Rover Єлизавети II

На аукціон виставлять скромний Range Rover Єлизавети II

24 жовтня 2023
0

Королева Єлизавета II була відома як шанувальниця автомобілів Land Rover. На аукціон Iconic Auctioneers виставлять один із найскромніших позашляховиків із її колекції - Range Rover 2004 року випуску. Подробиці про автомобіль розповіли на сайті аукціонного дому.

До автопарку Єлизавети II входило безліч британських автомобілів, серед яких Jaguar та Land Rover. Королева часто використовувала позашляховики для поїздок на полювання.

Цей автомобіль пофарбований в ексклюзивний темно-зелений колір, який можна було замовити лише за програмою Land Rover Special Vehicle Operations. Також позашляховик отримав додаткове освітлення у решітці радіатора та бризковики.

В інтер'єрі з'явилися чохли на передні та задні сидіння, килимок для багажника та захист для собак. Є й подвійні перемикачі для задніх вікон та додаткові поручні.

Позашляховик має відмінний стан і не потребує ремонту. Пробіг авто складає 176 504 км.

Land Rover Range Rover оснащений 4,4-літровим двигуном V8 потужністю 286 к.с. і 440 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 9,2 секунди. Максимальна швидкість становить 208 км/год.

За попередніми оцінками, цей Land Rover Range Rover піде з молотка за 60 000-70 000 доларів. Торги за лот відбудуться вже 11 листопада.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація