На аукціон виставили 53-річний Plymouth Superbird у ідеальному стані

На аукціон виставили 53-річний Plymouth Superbird у ідеальному стані

01 січня 2024
0

Знайти в наші дні нереставрований маскар Plymouth Superbird майже неможливо, а ще й в ідеальному стані - великий успіх. У шанувальників моделі з'явився шанс отримати такий автомобіль.

Plymouth Superbird 1970 випуску з порядковим номером «200» виставили на аукціон Mecum. Маслкар знаходиться у відмінному стані і пофарбований у фірмовий відтінок High Impact EV2 TorRed.

Він такий самий яскравий, незважаючи на солідний вік автомобіля. Кузов ідеально поєднується з чорним вініловим верхом та 15-дюймовими колесами Rallye, взутими у шини Goodyear F60-15 Polyglas GT.

«Родзинкою» цього Plymouth є поліровані насадки вихлопної системи, хромований задній бампер і високе заднє крило.

Серед особливостей в інтер'єрі маскара можна виділити оригінальне багатомісне сидіння, радіо Solid State AM, сріблясті вінілові вставки, тоноване лобове скло та важіль перемикання передач на колонці. На його одометрі зафіксовано пробіг 5444 милі (8761 км).

Під капотом встановлений 7,2-літровий оригінальний двигун V8 потужністю 385 к.с., який з'єднаний з автоматичною коробкою передач A727 Torqueflite і системою заднього приводу. Торги відбудуться з 2 по 14 січня 2024 року.

Mecum не дав передпродажної оцінки автомобіля. Але такі Superbird продаються за ціною понад 600 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація