На аукціон виставили 56-річний Chevrolet Impala у ідеальному стані

На аукціон виставили 56-річний Chevrolet Impala у ідеальному стані

20 серпня 2023
0

На майданчику eBay з'явився цікавий лот - Chevrolet Impala SS 427 1967 випуску. Це найпотужніша модифікація цієї моделі і вона, незважаючи на свій солідний вік, знаходиться у відмінному стані.

Культовий автомобіль пофарбований у темно-червоний колір, що доповнюють хромовані деталі. За свою історію він проїхав 5126 миль (8249 км). Відомо, що майже 11 років ця Impala простояла в гаражі, де її знайшов попередній власник. Повідомляється, що він провів якісний дітейлінг, після чого машина стала виглядати, як нова. Жодної реставрації чи заміни деталей не проводилося.

Під капотом Chevrolet Impala SS 427 встановлений 7,0-літровий атмосферний двигун потужністю 385 к.с., який працює в парі з чотириступінчастою механічною коробкою передач. Автомобіль може розганятися з місця до «сотні» за 6 секунд і розвивати швидкість до 230 км/год.

На момент написання статті максимальна ставка становила 25 800 доларів. До кінця аукціону залишилось 5 днів. Власник не встановив резерв ціни, тому культове авто віддадуть тому, хто поставить максимальну ставку.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація