На аукціон виставили брутальний рестомод Toyota FJ40 з V8

На аукціон виставили брутальний рестомод Toyota FJ40 з V8

31 березня 2024
0

На майданчику Mecum з'явився цікавий лот - рестомод Toyota FJ40 Land Cruiser 1969 року. Позашляховик, який одержав сучасну модернізацію від Icon 4x4, виглядає брутально та існує в єдиному екземплярі.

Компанія Icon 4x4 створила цей рестомод ще у 2017 році, при цьому виглядає він просто ідеально. Під час модернізації тюнери змінили кожний аспект Toyota. Наприклад, кузов FJ40 Land Cruiser виготовили з алюмінію та покрили спеціальною фарбою, яка надає йому брутальності. Також встановили темні колісні диски з червоними гальмівними супортами Wilwood, взуті у грязьові шини, та чорний тканинний дах.

Серед інших візуальних змін позашляховика Toyota можна відзначити лебідку Warn, камеру заднього виду, бічні підніжки AMP Research та велику світлодіодну смугу над лобовим склом. Салон авто оздобили чорною шкірою із вставками з тканини. В оснащення включили рульову колонку Ididit, спортивні сидіння з підігрівом та кастомну аудіосистему.

Під капотом рестомода встановлений 5,7-літровий чотирициліндровий турбодвигун Vortec V8, який працює у парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою Aisin AX15. Mecum Auctions не повідомив, яка потужність двигуна V8, але показники повинні бути вражаючими. Торги FJ40 Land Cruiser пройдуть 6 квітня на спеціальному заході у Х'юстоні (США).

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація