На аукціон виставили електричний GMC Hummer із мінімальним пробігом

На аукціон виставили електричний GMC Hummer із мінімальним пробігом

21 вересня 2023
0

На майданчику Cars&Bids виставили на продаж електричний позашляховик GMC Hummer у версії Edition 1. Це перший екземпляр 2024 випуску, який потрапив на торги. Він знаходиться в ідеальному стані, оскільки проїхав всього 200 миль (322 км).

У лістингу зазначено, що продавець придбав Hummer новим у серпні 2023 року і лише кілька разів виїжджав на дороги (це підтверджує невеликий пробіг). Електромобіль пофарбований у матовий зелений колір Moonshot Green, який доповнює чорний глянсовий обвіс, дах та масивні колеса з оригінальними дисками.

Представлений позашляховик GMC Hummer EV продається з двома ключами, посібником користувача, зарядним пристроєм та адаптером. Він оснащений трьома електромоторами із сумарною віддачею 830 к.с. та 1356 Нм крутного моменту, а також батареєю на 212 кВтг.

В оснащення входить дах Infinity з прозорими панелями Sky Panels, сидіння з підігрівом, вентиляцією та електрорегулюванням, аудіосистема Bose з 14 динаміками. Ще є режим CrabWalk, що дозволяє авто рухатися боком. На момент написання статті максимальна ставка складала 130 тисяч доларів. До кінця аукціону лишився один день.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація