На аукціон виставили непримітний автомобіль легенди Голлівуду

На аукціон виставили непримітний автомобіль легенди Голлівуду

07 квітня 2024
0

У США на аукціон Mecum виставили Chevrolet Blazer 1970 року. За звичайний рамний позашляховик можуть отримати чималу суму грошей, адже він належав знаменитому голлівудському актору Стіву Макквіну. Про нього розповіли на сайті аукціонного дому.

Стів Макквін був відомим автоколекціонером та гонщиком. У гаражі зірки фільмів «Чудова сімка», «Велика втеча» та «Булліт» було близько сотні спортивних авто й мотоциклів, серед яких - раритетні Ferrari 275, Jaguar XKSS, Ford GT40, Porsche 911 і 917.

Крім того, Стів Макквін мав власну команду з ралі. Саме для неї актор і вирішив купити Chevrolet Blazer K5. Позашляховик використовувався для буксирування причепів із гоночними авто.

Уже в 1971 році актор продав позашляховик усього за $1500 і його другий власник Боб Б'янкі володів машиною до 2022 року.

Із 2001 року Chevrolet K5 Blazer переважно стояв у гаражі й майже не їздив, тому його пробіг відносно невеликий - 131 тис. км. Автомобіль також пройшов реставрацію.

Chevrolet Blazer 1970 року оснащений 5,7-літровим V8 потужністю 255 к.с. і 3-ступінчастою автоматичною КПП. Комплектація включає кондиціонер і передні дискові гальма.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація