На аукціон виставили один із десяти ексклюзивних «крилатих» Smart

На аукціон виставили один із десяти ексклюзивних «крилатих» Smart

18 березня 2023
0

На аукціон Bring a Trailer виставили незвичайний Smart Fortwo 2012 в ексклюзивній версії Forjeremy. Про це розповіли на сайті аукціонного дому.

Усього Smart спільно з модельєром Джеремі Скоттом випустили лише 10 екземплярів Forjeremy. Компактний автомобіль відрізняється незвичайною обробкою, яка включає крила в задній частині кузова.

Smart Forjeremy пофарбований у білий колір із червоними акцентами й оздобленням Tridion. Додаткове обладнання включає панорамний дах, тоновані стекла та світлодіодні денні ходові вогні.

Спереду на авто встановлені 16-дюймові колісні диски, а ззаду - 17-дюймові. Вони взуті в шини Yokohama розмірністю 195/40 і 215/35 відповідно.

Автомобіль заснований на серійній моделі у версії Passion. Інтер'єр виконаний із червоної шкіри та чорної тканини.

Усередині є підігрів сидінь, кондиціонер, аудіосистема JBL і 6,5-дюймовий сенсорний інформаційно-розважальний дисплей із навігацією та підтримкою Bluetooth. Ковшеподібні сидіння оздоблені червоною шкірою зі вставками з чорної тканини із ромбоподібною строчкою.

Smart Forjeremy оснащений 0,9-літровим турбованим трициліндровим двигуном, доопрацьованим ательє Brabus. Його потужність не розголошується.

Автомобіль проїхав лише 48 тисяч км. Він має відмінний стан і своєчасно обслуговувався. Торги закінчуються за 5 днів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація