На аукціон виставили рідкісний червоний Lexus LFA

На аукціон виставили рідкісний червоний Lexus LFA

11 квітня 2023
0

Lexus LFA 2012 року випуску, пофарбований у яскраво-червоний колір, виставили на продаж на майданчику Bring a Trailer. Представлений екземпляр має номер 173 із 500 можливих (саме такий був тираж моделі).

Суперкар знаходиться в ідеальному стані. На його кузові немає жодної подряпини чи сколу фарби. Також чудово виглядає і салон LFA. Він оздоблений чорною шкірою з червоною контрастною строчкою. В оснащення входять сидіння з електроприводом, кермо з плоским дном, Bluetooth, аудіосистема Mark Levinson з 12 динаміками, голосове управління і навігація.

В екстер'єрі автомобіля можна відзначити потрійні патрубки вихлопної системи, які розташовані по центру бампера, висувне заднє антикрило, вентильований капот, 20-дюймові колісні диски BBS у кольорі Dark Premium Metallic, взуті в шини Michelin Pilot Sport 4S розміром 265/35 спереду 30 ззаду. Червоні гальмівні супорти Brembo встановлені на вуглецево-керамічні ротори.

На одометрі LFA зафіксовано пробіг 3900 миль (6276 км). У рух його наводить безнаддувний 4,8-літровий двигун V10 потужністю 552 к.с. і 480 Нм крутного моменту. Він пов'язаний із шестиступінчастою коробкою передач Aisin з одним зчепленням та системою заднього приводу. До закінчення торгів лишилося два дні. На момент написання статті максимальна ставка становила 675 тисяч доларів. Цілком ймовірно, що власнику вдасться виручити за цей Lexus LFA понад 700 тисяч.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація