На аукціоні продали унікальний мотоцикл BMW від українських майстрів

На аукціоні продали унікальний мотоцикл BMW від українських майстрів

14 грудня 2023
0

У Києві на аукціоні продали ексклюзивний мотоцикл BMW R18 Unbreakable («Незламний»). За нього віддали 57 000 євро, і він став одним із найдорожчих байків в Україні. Про це повідомляється на сторінці BMW Motorrad у Facebook.

Нагадаємо, що кастом-проєкт «Незламний» утілили в життя харківські майстри з Iron Custom Motors. За основу взяли BMW R18, який постраждав унаслідок російського ракетного обстрілу автосалону BMW у Харкові.

Для BMW R18 Unbreakable розробили особливі алюмінієвий обвіс і колісні диски, встановили короткий вихлоп і задню пневмопідвіску. «Незламний» прикрашений піксельним орнаментом і автографом Володимира Зеленського.

Український проєкт оцінили не тільки на батьківщині. Його демонстрували в Європі, і він переміг у чемпіонаті з кастомайзингу в Німеччині, присвяченому 100-річчю мотоциклетного підрозділу BMW Motorrad.

Проданий BMW R18 «Незламний» вирушить до Одеси й демонструватиметься в шоурумі BMW Motorrad. Виручені за байк кошти спрямують на закупівлю автобусів для Будинків сімейного типу під опікою Фонду Олени Зеленської.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація