На АЗК ОККО в Києві відкрито перший корнер «АЛЛО Express»

На АЗК ОККО в Києві відкрито перший корнер «АЛЛО Express»

27 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У листопаді на АЗК ОККО, що у Софіївській Борщагівці на Київщині, розпочав свою роботу перший пункт видачі мережі магазинів «АЛЛО» - «АЛЛО Express». Тут можна отримати та зробити замовлення, купити найоптимальніший асортимент автотоварів та аксесуарів: навушники, павербанки, картки пам?яті, кабелі, стартові пакети телеком-операторів та ін.

«Ми продовжуємо працювати над розвитком концепції сервісного хабу, тобто наші АЗК - зручне та комфортне місце, де клієнти можуть не лише заправитися, поїсти, а і скористатися найрізноманітнішими послугами від доставки посилок до зняття готівки на касі. Мережа АЛЛО - давній партнер ОККО, який одним з перших приєднався до коаліційної програми лояльності Fishka і відкриття «АЛЛО Express» - наступний крок у розвитку співпраці», - КАЖЕ ВІЦЕПРЕЗИДЕНТ З МАРКЕТИНГУ ОККО ВАСИЛЬ ДМИТРІВ.

У пункті «АЛЛО Express» на ОККО можна отримати товари, замовлені на сайті allo.ua чи в мобільному застосунку «АЛЛО». Доставку замовлень здійснюють безкоштовно, доставка наразі можлива лише невеликих за габаритами замовлень. Для оформлення онлайн-замовлення на АЗК встановили сенсорну панель.

Впродовж 2024 року завдяки партнерству компаній ще кілька точок такого формату з'являться у Києві.

Джерело: OKKO

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація