На «домашньому» автосалоні в Мюнхені BMW матиме одну з найбільших експозицій

На «домашньому» автосалоні в Мюнхені BMW матиме одну з найбільших експозицій

25 серпня 2023
0

Міжнародна організація конструкторів автомобілів визнає Міжнародний автосалон у Мюнхені одним із п'яти найпрестижніших виставок у автомобільній промисловості. Захід, який раніше проходив у Франкфурті, цього року розпочнеться 5 вересня, і BMW Group знову матиме одну з найбільших експозицій на виставці.

Головною прем'єрою автосалону для концерну стане концепція Vision Neue Klasse, яка є передвісником електромобілів наступного покоління від BMW. Концепт являє собою еволюцію прототипів Vision Circular і Vision Dee, за словами представників компанії, наближений до серійного виробництва та незабаром «буде на дорогах».

BMW також покаже світові плагін-гібридний седан 5-ї серії. Лінійка PHEV, яка надійде в продаж навесні 2024 року, складатиметься з двох моделей - 530e та 550e xDrive, причому остання має максимальну потужність 489 кінських сил.

Автосалон також стане місцем публічного дебюту броньованого седану i7 Protection. До розкішного електромобіля приєднається остання кросовер iX5 Hydrogen із силовою установкою з паливними елементами. На поточному етапі новинка використовується для демонстрації та тестування різними цільовими групами.

MINI, у свою чергу, представить нове покоління електричного хетчбека Cooper разом з Countryman EV. Відомо, що перший електричний Countryman в історії матиме спільну платформу з BMW iX1. Очікується, що більше подробиць про нові авто британської марки стане відомо на автошоу.

Джерело: Autogeek
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація