На дороги Києва повернулися пробки – люди їдуть додому

На дороги Києва повернулися пробки – люди їдуть додому

07 квітня 2022
0

Київщину звільнили від окупантів. Незважаючи на те, що у деяких містах продовжують проводити зачистки, а також зберігається загроза обстрілу, люди почали масово повертатися додому. В результаті, у Києві та на під'їздах до столиці України утворилися значні затори.

Як стверджує мер Києва Віталій Кличко, за останні декілька днів кількість автомобілів збільшилась у 5-6 разів. Оскільки на блокпостах проводиться перевірка всіх машин бійцями ТРО, військовими та поліцейськими, то людям доводиться стояти у заторах годинами. Однак їх це не засмучує, оскільки це дорога додому, а не в евакуацію. Але керівництво міста просить тих, хто ще не вирушив у дорогу, не поспішати та ще трохи почекати.

«Ще залишається ймовірною загроза обстрілів міста. А киян, які зараз перебувають в місті, закликаю бути обережними – не нехтувати сигналами тривоги, дотримуватися правил комендантської години. Вона в столиці триває, нагадаю, з 21.00 до 6.00. І оскільки в місті багато блокпостів і блоків на дорогах, закликаю водіїв бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху. Ми всі сподіваємося, що ворог полишив спроби захопити серце України — Київ. Але маємо бути готові й до інших сценаріїв. Тому продовжуємо обороняти столицю. Працювати. Допомагати тим, кому потрібна допомога і підтримка. Разом вистоїмо і переможемо! Слава нашим збройним силам! Слава Україні!», – резюмував Віталій Кличко.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація