На дорожні випробування виїхала оновлена Tesla Model Y

На дорожні випробування виїхала оновлена Tesla Model Y

09 липня 2024
0

У Каліфорнії (США) фотошпигуни зробили знімки прототипу оновленого популярного електромобіля Tesla Model Y. Він частково покритий щільним камуфляжем, який приховує зміни у екстер’єрі.

Фото тестового мула опублікували на сайті Reddit. Судячи з нього, електрокар оновили за тією ж схемою, що й Model 3. У кросовера завужені фари нової форми та перероблений бампер. Ще йому обіцяно нові задні ліхтарі. Також змінився дизайн колісних дисків.

Possible New Model Y sighting
byu/JacklJack inTeslaModelY

Салон оновленої Model Y на фото не показали. Інсайдери стверджують, що в її оснащення увійде нове кермо, на яке перенесуть важливі органи управління, в тому числі покажчики повороту. А ось від традиційних підрульових перемикачів компанія відмовиться.

Минулого року електрокросовер Tesla Model Y був найбільш продаваним електрокаром у світі. І хоча попит на нього цього року знизився, особливо в Європі, він, як і раніше, залишається надзвичайно популярним. Отже, вивівши на ринок оновлену версію моделі, глава компанії Ілон Маск однозначно знову поверне їй колишню славу.

Джерело: Авто Центр
Фото: Reddit

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація