На електромобілі PEUGEOT e-2008 та PEUGEOT e-Rifter зменшено вартість

На електромобілі PEUGEOT e-2008 та PEUGEOT e-Rifter зменшено вартість

06 вересня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд PEUGEOT оголошує про зниження ціни на власні електромобілі в Україні - компактний кросовер PEUGEOT e-2008 та сімейний мінівен PEUGEOT e-Rifter відтепер стали ще більш вигідними для клієнтів! Причому варто зауважити, що ці електромобілі вигідні не лише під час першочергової купівлі, але й у подальшій експлуатації: фіксована вартість ТО, подовжена гарантія тощо.

Наразі в Україні представлено одразу два електромобілі PEUGEOT - це компактний кросовер PEUGEOT e-2008 та сімейний мінівен PEUGEOT e-Rifter. Задавалося б дуже різні моделі, але їх поєднує 100% електричний привод: екологічний та безшумний електромотор з живленням від вбудованого акумулятора. А відтепер два електромобілі ще й поєднує додаткова вигода, яку вони надають українським клієнтам - адже просто зараз на PEUGEOT e-2008 та PEUGEOT e-Rifter діє спеціальна цінова пропозиція!

Компаткний кросовер PEUGEOT e-2008: ідеальний для міста

Електромобіль PEUGEOT e-2008 наче створений спеціально для міста. Він досить компактний ззовні, його довжина складає лише 4,3 м - і це гарантує зручність пересування тісними міськими вулицями. Водночас, електричний кросовер PEUGEOT e-2008 пропонує збільшену висоту кузова та збільшений кліренс: перше забезпечує покращення простору в салоні, а друге полегшує паркування поруч з високими бордюрами. Крім того, електропривод моделі PEUGEOT e-2008 дарує додаткові переваги: швидкі реакції при натисканні педалі акселератору, гарне прискорення, можливість рекуперації енергії. Дізнайтесь більше про особливості PEUGEOT e-2008 у фірмовому шоу-румі на офіційному сайті Бренду в Україні.

Варто зазначити, що кросовер PEUGEOT e-2008 оснащено електродвигуном потужністю 100 кВт (136 к.с.) та з крутним моментом 260 Нм. Таких показників достатньо для забезпечення прискорення 0-100 км/год. за 9 секунд - тобто, електромобіль PEUGEOT e-2008 є одним з найбільш динамічних в лінійці моделі PEUGEOT 2008 загалом. Максимальна швидкість PEUGEOT e-2008 сягає 150 км/год., а повного заряду акумулятора 50 кВт*год. вистачає на дистанцію пробігу 307-330 км.

Крім того зауважте, що електромобіль PEUGEOT e-2008 пропонується виключно у максимальній комплектації GT: пакет «Безпека» та адаптивний круїз-контроль, система моніторингу «сліпих зон» дзеркал, клімат-контроль, цифрова 3D-панель приладів, фари Full LED, легкосплавні 18-дюймові колісні диски BUND та багато іншого. Нова спеціальна ціна PEUGEOT e-2008 GT складає від 1 259 500 грн.

Причому електромобілі PEUGEOT e-2008 вже є на складах в Україні - з додатковими опціями, у різноманітних кольорах «металік» або «перламутр» тощо: обирайте бажаний варіант просто зараз!

Мінівен PEUGEOT e-RIFTER: ідеальний для сім'ї

Мінівен PEUGEOT e-Rifter стане чудовим вибором для великої сім'ї, компанії друзів або колег. Адже електромобіль PEUGEOT e-Rifter вдало поєднує всі переваги моделі Rifter та додаткові переваги електроприводу. Наприклад, електричний мінівен PEUGEOT e-Rifter пропонується у двох варіантах довжини кузова: стандартний L1 або збільшений L2. Причому для останнього варіанту доступний варіант з додатковими сидіннями третього ряду - таким чином, електричний мінівен може запропонувати 5- або 7-місний варіант салону. Дізнайтесь більше про модель у фірмовому шоу-румі!

Крім того, електромобіль PEUGEOT e-Rifter виділяється використанням електродвигуна потужністю 100 кВт (136 к.с.) та з крутним моментом 260 Нм: екологічно чистий, тихий в роботі, жвавий до прискорень. Вбудований акумулятор на 50 кВт*год. забезпечує автономний запас ходу 240-285 км (в залежності від умов руху та стилю керування). Нарешті варто відзначити й максимальну комплектацію ALLURE: фронтальні та бокові подушки безпеки, пакет «Підвищена прохідність» зі збільшенням кліренсу +20 мм, двозонний клімат-контроль, розетка 220 В, безключовий доступ, сенсорний 8-дюймовий дисплей, адаптивне дальнє світло тощо. Нова спеціальна ціна PEUGEOT e-Rifter L1 ALLURE - від 1 191 100 грн.

Електричні мінівени PEUGEOT e-Rifter вже представлені на складах в Україні: варіанти кузова L1 або L2, різноманітні кольори, додаткові опції - обирайте собі до смаку та купуйте вже сьогодні!

Бренд PEUGEOT - це завжди вигідно для кліентів

Електромобілі завжди були вигідними в експлуатації через відсутність витрат на заправку бензином або дизелем, адже заряджання зазвичай обходиться дешевше. Проте електромобілі PEUGEOT пропонують ще більше вигоди за довготривалої експлуатації.

Все починається від моменту купівлі будь-якої моделі PEUGEOT. Наприклад, якщо клієнт не має повної необхідної суми на руках, тоді Бренд може запропонувати вигідні програми фінансування BUYEASY: кредит або лізинг, на різний термін та з різною відсотковою ставкою річних, від кількох надійних банків-партнерів. Також зверніть увагу, що на електромобілі PEUGEOT діють особливі умови гарантії: з першого дня купівлі автомобіля - стандартна гарантія три роки плюс вісім років на акумулятор.

І звичайно Бренд PEUGEOT подбав і про корпоративних клієнтів, пропонуючи вигідні унікальні умови придбання електромобіля в лізинг. Завдяки надійному партнеру ТОВ «ОТП Лізинг» клієнти PEUGEOT можуть придбати в лізинг електромобілі та отримати грантову допомогу у розмірі 20% від загальної вартості авто. Дана програма діє за підтримки «Європейського банку реконструкції та розвитку» та розрахована для корпоративних клієнтів малого та середнього бізнесу. За детальною інформацією звертайтесь до менеджерів дилерських центрів PEUGEOT, які допоможуть вам оформити електромобілі PEUGEOT e-2008 та PEUGEOT e-Rifter в лізинг за програмою ТОВ «ОТП Лізинг».

Крім того, електромобілі PEUGEOT передбачають спрощений та зменшений обсяг ТО - це також впливає на зменшення витрат на експлуатацію. Нагадаємо, що Бренд PEUGEOT пропонує фіксовану вартість ТО в залежності від моделі та регіону обслуговування - то ж всі витрати можна розрахувати завчасно й самостійно переконатись у вигідності електромобілів. А фірмовий додаток MyPEUGEOT дозволить зручно накопичувати та відслідковувати статистику по електромобілю, планувати його зарядку тощо.

Встигніть придбати електромобілі PEUGEOT зі зниженою вартістю. Дізнавайтесь більше про електричну мобільність від PEUGEOT на офіційному сайті Бренду в Україні: відповіді на ключові питання, прогнозування дистанції пробігу, можливості заряджання та багато іншої корисної інформації.

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація