На Київщині судитимуть власника двох нелегальних АЗС

На Київщині судитимуть власника двох нелегальних АЗС

23 вересня 2022
0

Прокурори Київської обласної прокуратури затвердили й спрямували в суд обвинувальний акт стосовно мешканця Київської області за фактом незаконного зберігання і збуту підакцизних товарів. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті Київської обласної прокуратури.

Як зазначають у прокуратурі, розслідуванням встановлено, що на території Бучанського й Фастівського районів обвинувачений організував діяльність двох автозаправних станцій. При цьому документів про походження і якість пального, а також відповідних дозволів на зайняття такою діяльністю він не мав.

Згідно з повідомленням, відпускали пальне на вказаних АЗС винятково за готівку. Відповідно до висновків судових експертиз воно не є товарним нафтопродуктом, виготовлялося із використанням обладнання кустарного виробництва й не відповідало вимогам держстандартів.

За результатами проведення санкціонованих обшуків виявлено і вилучено близько 12 тонн пального, а також обладнання автозаправної станції. За клопотанням прокурора на вилучене майно судом накладено арешт.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУНП в Київській області.

Джерело: enkorr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація