На Київщині відкрили новий 115-метровий міст через річку Ірпінь

На Київщині відкрили новий 115-метровий міст через річку Ірпінь

21 листопада 2023
0

У Романівці офіційно відкрили для руху транспорту новий міст через річку Ірпінь. Його довжина складає 115 метрів. І цей об'єкт уже назвали історичним.

Новий міст розташований поряд із тим шляхопроводом, який підірвали українські військові 25 лютого 2022 року, щоб не допустити просування армії РФ углиб країни. Цей міст назавжди залишиться в історії як «дорога життя». Адже на початку війни через його залишки вдалося евакуювати щонайменше 40 000 мешканців Бучі, Гостомелю, Ворзеля та Ірпеня.

Новий міст виконаний відповідно до всіх вимог. На ньому встановлено шумозахисні екрани, бар'єрні огорожі, зовнішнє освітлення, заходи безпеки для пішоходів. Також ведуться роботи з монтажу світлофора, який має знизити транспортний потік у годинник-пік.

«З початку повномасштабного вторгнення на державних дорогах Київської області було зруйновано 25 мостів. Після деокупації регіону поряд з ними збудували 20 тимчасових переправ, щоб забезпечити транспортне сполучення. Насамперед Агентство відновлення працює на міжнародних трасах, які є ключовими для забезпечення логістики», - зазначив голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація