На Київщині відремонтували ще два мости, пошкоджені внаслідок війни

На Київщині відремонтували ще два мости, пошкоджені внаслідок війни

09 січня 2024
0

У Київській області капітально відремонтували та ввели в експлуатацію ще два мости: на автомобільній дорозі «Перемога - Баришівка» та на автомобільній дорозі «Корніївка - Недра - Згурівка - Березань».

За словами очільника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка, наразі закінчується ремонт моста на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення «Ворзель - Забуччя» через «Михайлівку-Рубежівку», що був пошкоджений внаслідок військової агресії російської федерації.

«Загалом внаслідок бойових дій в регіоні пошкоджений 21 міст на автодорогах загального користування місцевого значення. Частину з них розпочали капітально ремонтувати ще минулого року», - підсумував Кравченко.

За словами очільник КОВА, вся відбудова має бути прозорою. Разом з Центром дослідження фіскальної політики запустили дашборд відновлення.

Це інтерактивна мапа, яка дозволяє відстежувати видатки на відновлення Київщини. Йдеться про фінансування відбудови пошкоджених об'єктів на всіх адміністративних рівнях.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація