На міжнародний ринок виходить новий Geely Atlas

На міжнародний ринок виходить новий Geely Atlas

21 листопада 2023
0

Новий Geely Atlas другого покоління виводять на міжнародний ринок. Кросовер почали продавати в Казахстані і там він коштує від 14 до 16,5 млн тенге ($30 500 - 36 000). Про це повідомляє місцевий офіційний сайт китайського автовиробника.

Кросовер Geely Atlas другої генерації - експортна версія моделі Bouye L. Кросовер може з'явитися в Україні, адже його попередник у нас представлений. Авто побудоване на платформі СМА від Volvo XC40 і стало помітно більшим.

Розміри Geely Atlas 2023:

  • довжина - 4 670 мм;
  • ширина - 1 900 мм;
  • висота - 1 705 мм;
  • колісна база - 2 777 мм.

Дизайн Geely Atlas витриманий у новій фірмовій стилістиці - з великою кількістю граней, величезною решіткою радіатора і Г-подібними світлодіодними фарами. У нього високий капот і вигнута віконна лінія.

Салон Geely Atlas став просторішим. Кросовер отримав віртуальний щиток приладів і 13,2-дюймовий портретний тачскрін на нахиленій центральній панелі, а за доплату запропоновано проекцію на лобове скло.

Базова комплектація Geely Atlas 2023 включає 18-дюймові диски, безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль, парктронік, датчики світла і дощу, камеру, підігрів передніх сидінь і керма.

У топовій версії диски 19-дюймові, а салон оздоблений шкірою. Також передбачені панорамний дах, камери кругового огляду, електропривод дверей багажника, вентиляція передніх і підігрів задніх крісел, системи автоматичного гальмування й утримання в смузі.

Новий Geely Atlas оснащуватимуть турбомоторами Volvo об'ємом 1,5 л (174 к.с.) і 2,0 л (218 к.с.). У першому випадку розгін до 100 км/год займає 9,7 с, а в другому - 8,2 с. Максимальна швидкість становить 190 і 215 км/год, відповідно.

Обидві версії отримали 7-ступінчасту роботизовану КПП з двома зчепленнями. Привід у кросовера поки що тільки передній, але зате кліренс збільшено до 215 мм.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація