На «молодший» кросовер Lincoln чекає альтернативний рестайлінг

На «молодший» кросовер Lincoln чекає альтернативний рестайлінг

23 жовтня 2022
0

Lincoln додасть логотипи, що світяться, кросоверу Corsair. Після оновлення модель для китайського ринку сильно зміниться зовні та отримає улюблену місцевими покупцями опцію. Судячи з фотографій з бази Мінпромторгу, компактний паркетник Lincoln перейде на затемнену світлотехніку унікального дизайну, здивує новими бамперами та колісними дисками. 

Оновлений Lincoln Corsair для США дебютував місяць тому, але в Піднебесній рестайлінг тільки планується, і апгрейд дітища Changan-Ford виявиться дуже масштабним. Китайські журналісти пророкують новинці цифрову передню панель з «гіперекраном» на всю ширину кузова як на седані Zephyr.

Завдяки злитим сертифікаційним знімкам зовнішність оновленого Lincoln Corsair не є секретом. Крім бамперів зміниться передні крила, капот і п'яті двері, збільшиться площа радіаторної решітки, а фари будуть з'єднані світлодіодною смугою. Задні ліхтарі змінять форму, логотип марки переїде вниз.

Після рестайлінгу Corsair стане коротшим на символічні півсантиметри. Техніка не зміниться: ставку зроблять на 261-сильний турбомотор об'ємом 2,0 літра та 8-ступінчастий автомат. Більшість китайських кросоверів збережуть передньопривідну трансмісію, але опціонально запропонують версію з повним приводом.

Прем'єру оновленого китайського Lincoln Corsair чекають до кінця року. За межами Піднебесної такі кросовери не з'являться.

Джерело: Autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація