На Нюрбургринзі помітили «заряджений» Volkswagen ID.2

На Нюрбургринзі помітили «заряджений» Volkswagen ID.2

15 серпня 2024
1

Volkswagen ще не вивів на ринок новий електричний хетчбек ID.2, а вже розпочав тестування його «зарядженої» версії. Новинка була помічена на Нюрбургринзі.

Фотошпигунам вдалося зробити кілька знімків прототипу VW ID.2 GTI, який планують представити у 2026 році. Він використовує кузов від ID.3, оскільки обгортати тестовий мул у камуфляж виробник не став.

Завдання компанії в цьому заїзді - перевірка шасі. Тож говорити про якісь особливості моделі та її дизайн поки що зарано.

Єдине, що можна відзначити, дивлячись на шпигунські фото, майбутній ID.2 GTI буде коротшим за компактний ID.3. Тому у тестового мула задній звис зробили коротшим і модифікували задні двері.

Відомо, що побудують новинку на платформі MEB Entry від Volkswagen і оснастять двомоторною силовою установкою з віддачею понад 230 к.с. Орієнтовний запас ходу - 450 км.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Asssa  

Потом они жалуются, что их авто никто не покупает. Выпускают 20 моделей с одинаковым дизайном за дурнейшие деньги с характеристиками позавчерашнего китайца в течение 10 лет и не понимают, почему падают продажи. Это овно будет стоить сорокет или полтос, будет какая-то полосочка или шильдик, типа диски, типа обвес, всё в остойном древнем стиле, ну и нах это....? Сорокет за это убожестов или за Зикр1?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація