На покинутому складі виявили велику колекцію ретро-авто

На покинутому складі виявили велику колекцію ретро-авто

10 березня 2023
0

Британські дослідники старовини знайшли цілу покинуту колекцію вінтажного транспорту. Більше десятка раритетних машин і мотоциклів роками припадали пилом на старому складі. Про знахідку розповіли на Youtube-каналі The Bearded Explorer.

Автомобілі випадково виявили в одній із європейських країн, проте точне місце знаходження колекції тримається у секреті. Машини стоять на складі серед різного сміття та старої побутової техніки.

Судячи з стану авто, вони занедбані щонайменше 10 років. Втім, деякі з них непогано збереглися і цілком можливо їх повернути до життя.

У колекції є рідкісні екземпляри. Найбільш цінним є лімузин Rolls-Royce Silver Wraith II. Подовжена версія седана Silver Shadow з перегородкою в салоні випускалася з 1965 по 1980 роки і всього випущено лише 2135 таких авто зі 190-сильним V8.

Найстарішим на складі є Opel Olympia 1950 року. Також вдалося ідентифікувати представницький Mercedes S-Class W116 70-х років та бюджетний Peugeot 309. У дворі дому просто неба стоїть американська вантажівка International Loadster 1963 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація