На продаж виставили дуже рідкісний Lamborghini Veneno

На продаж виставили дуже рідкісний Lamborghini Veneno

27 грудня 2022
0

Автосалон VIP Motors у Об'єднаних Арабських Еміратах виставив на продаж один із дев'яти випущених родстерів Lamborghini Veneno. Автомобіль у чорному кузові з деталями з «голого» карбону, зеленою смугою по периметру та зеленими гальмівними супортами планують продати за 8 994 824 євро.

У тій же чорно-зеленій палітрі оформлений і інтер'єр родстера. У оздобленні використані чорно-зелена шкіра, чорна алькантара та матовий карбон. Також з карбону виготовлені каркаси та посадкові поверхні крісел. На центральній консолі - перемикачі у кольорах італійського прапора.

Під капотом у Lamborghini Veneno Roadster 6,5-літровий атмосферний двигун V12 потужністю 740 к.с. Коробка - семиступінчаста роботизована ISR із п'ятьма режимами роботи. Привід - повний. Як зазначено в оголошенні, автомобіль випущений у 2015 році й за сім років наїздив лише 3500 км.

Передсерійний Lamborghini Veneno дебютував на Женевському автосалоні 2013 року. Прем'єру «двохдверки» приурочили до 50-річчя марки. Усього випущено 13 суперкарів: 4 купе та 9 родстерів. Кожен автомобіль унікальний. У рік виробництва суперкар коштував понад 3 мільйони євро.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація