На продаж виставили легендарний 24-річний Nissan

На продаж виставили легендарний 24-річний Nissan

04 лютого 2023
0

У США на аукціон Bring a Trailer виставили легендарну «Годзілу» Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) 1999 року випуску. Купе пофарбовано в рідкісний заводський колір Midnight Purple II. Про це розповіли на сайті аукціонного дому.

Усього Nissan випустили 300 Nissan Skyline GT-R у кольорі Midnight Purple II. Тільки 282 з них мають пакет V-Spec, який трохи покращує заряджене купе.

Виставлений на аукціон Nissan Skyline GT-R V-Spec проїхав 153 000 км. Автомобіль регулярно обслуговувався та чудово зберігся.

Примітно, що Nissan Skyline GT-R (R34) не зовсім легальні в США. Наступному власнику доведеться зареєструватися в Агентстві безпеки дорожнього руху NHTSA і дотримуватись правила, яке вимагає, щоб він проїжджав на авто не більше 4000 км на рік. У 2024 році модель має стати легальною, оскільки їй виповниться 25 років.

Nissan Skyline GT-R V-Spec оснащується 2,6-літровим шестициліндровим турбованим двигуном потужністю 280 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Він працює в парі із шестиступінчастою механічною коробкою перемикання передач і має розумну систему повного приводу ATTESA.

На автомобіль встановлені 18-дюймові колісні диски та гальмівна система Brembo. Усередині встановлені спортивні сидіння.

Наразі ставки на Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) перевищили позначку 220 тисяч доларів. 

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація