На продаж виставлено 45-річний Cadillac у стані нового авто

На продаж виставлено 45-річний Cadillac у стані нового авто

21 вересня 2023
0

У США на аукціон RM Sotheby's виставлено Cadillac Eldorado Biarritz 1978 року. За розкішне повнорозмірне купе планують виручити від 40 000 до 55 000 доларів. Про це повідомляється на сайті аукціонного дому.

Як правило, Cadillac 70-х не дуже дорогі. В даному випадку висока ціна обумовлена збереженням авто - це капсула часу в стані нового авто.

За 45 років цей Cadillac Eldorado Biarritz проїхав лише 5800 км і більшу частину часу провів у гаражі. У авто ідеальний стан кузова і лакофарбового покриття, а салон має ідеальний вигляд. Здається, що машина щойно покинула автосалон.

Cadillac Eldorado Biarritz 1978 року - остання повнорозмірна версія купе, адже роком пізніше дебютувало компактніше нове покоління моделі. Авто сягає 5,6 м у довжину та важить понад 2 тонни.

До того ж, у Cadillac Eldorado дуже багата комплектація з безліччю опцій. Його салон оздоблений шкірою і деревом, є центральний замок, електропривод сидінь, клімат-контроль, круїз-контроль, магнітола, підсилювач керма, пневмопідвіска і навіть система автоматичного управління ближнім і дальнім світлом фар.

А ось двигун Cadillac Eldorado Biarritz не так вражає: суворі еко-норми 70-х зменшили потужність 7,0-літрового V8 до 180 к.с. У парі з ним працює 3-ступінчаста автоматична КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація