На продаж виставлено ексклюзивний Range Rover Єлизавети ІІ

На продаж виставлено ексклюзивний Range Rover Єлизавети ІІ

02 лютого 2024
0

У Великій Британії виставили на продаж Range Rover 2016 року. За автомобіль просять 224 850 фунтів стерлінгів ($284 600).

Настільки висока ціна обумовлена тим, що цим автомобілем користувалася королева Великобританії Єлизавета II. Інформація про продаж автомобілів з'явилася на сайті PistonHeads.

Цей подовжений Range Rover LWB у дорогій версії Autobigraphy з'явився у гаражі королівської родини Великобританії у травні 2016 року. Його салон оздоблено шкірою та деревом, а оснащення включає чотиризонний клімат-контроль та електропривод передніх і задніх сидінь.

Для Єлизавети II позашляховик доопрацювали - встановили проблискові маячки, а також підніжки та ручки, щоб полегшити королеві посадку та висадку. Під капотом встановлений 4,4-літровий турбодизельний V8 на 340 сил.

Королева Єлизавета II часто водила різні Land Rover та Range Rover, однак у цьому авто їздила лише на пасажирському сидінні. Позашляховик прославився, коли разом із королевою на ньому прокотилися Барак та Мішель Обама під час візиту до Великобританії. За кермо Range Rover сів чоловік Єлизавети ІІ принц Філіп.

У 2017 році авто продали, а його пробіг на той час складав 4160 км. На цей момент воно проїхало вже 29 тис. км, але добре збереглося.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація