На продаж виставлено рідкісний Nissan Skyline GT-R R34

На продаж виставлено рідкісний Nissan Skyline GT-R R34

30 жовтня 2023
0

Nissan Skyline GT-R в кузові R34 - один із найрідкісніших автомобілів у світі. Існує лише 11 екземплярів спорткару, доопрацьованих легендарним японським тюнінг-ательє Tommy Kaira. Засноване у 1986 році воно прославилося завдяки участі у таких знакових гоночних іграх, як Gran Turiso та Forza.

Повна назва автомобіля - Nissan Skyline GT-R V-Spec II Tommykaira RZ. На думку продавця, це другий спорткар серії, виставлений на продаж. Попередніх екземпляр продали два з половиною роки тому.

Skyline GT-R V-Spec II вважається найшвидшим у світі Skyline GT-R епохи R34, який колись продавався Nissan. «Під капотом» у нього 2,7-літровий рядний шестициліндровий двигун RB26DETT з подвійним турбонаддувом, побудований Tommy Kaira. Потужність агрегату - 530 к.с. проти 276 к.с. у стандартного автомобіля. Шестиступна механічна коробка передач відправляє цей «табун» на всі чотири колеса.

Від базової моделі Skyline GT-R V-Spec II відрізняється розвиненим кузовним обважуванням. До нього увійшли новий передній бампер, спліттер, решітка радіатора, передні крила-блістери, заднє крило GT, набір дифузорів та логотипи тюнера. Стандартний карбоновий капот замінений на скловолоконний. Колісні диски - 19,0-дюймові легкосплавні Volk Racing «TE37» від RAYS із червоними гальмівними супортами Tommykaira та шинами Nitto NT05 розміром 275/35. Кузов пофарбований у відтінок Black Pearl.

Чорний тканевий салон укомплектований спортивними сидіннями Recaro з вишивкою Tommy Kaira. Заводські РК-дисплей та автомататичний кондиціонер сусідять із фірмовим набором тюнера. До нього увійшли цифрова панель приладів, ручка коробки передач, килимки для підлоги та емблеми. Також в оснащенні спортивне кермо Moto в обплетенні з чорної шкіри, комплект розширення Nismo MFD та медіасистема Pioneer Carrozzeria із супутниковою навігацією.

На одометрі автомобіля 2001 року випуску лише 46 073 км. Ним володіли два автоколікцеонери. Нинішній, другий власник придбав спорткар у 2018 році. Трохи менш як за добу до аукціону, ставка становила 240 000 доларів. Покупцю доведеться забрати унікальний Nissan Skyline GT-R V-Spec II Tommykaira RZ із Мельбурну, Австралія.

Джерело: Авто Центр
Фото: Collecting Cars

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація