На продаж виставлено швидкісний суперкар Ferrari знаменитого співака

На продаж виставлено швидкісний суперкар Ferrari знаменитого співака

18 грудня 2023
0

У Великій Британії виставили на продаж суперкар Ferrari F355 1995 року. Автомобіль належав відомому співаку та композитору Крісу Рі. Про авто розповіли на сайті Bell Sport & Classic.

Кріс Рі відомий своєю любов'ю до спортивних авто. Виконавець хітів Road to hell і Blue cafe неодноразово брав участь у професійних перегонах, а в його колекції одразу кілька Ferrari, серед яких навіть є болід «Формули-1» 1961 року.

Кріс Рі став одним із перших власників купе Ferrari F355 Berlinetta з правим розташуванням керма. Про те, що його авто є раннім екземпляром моделі, свідчить той факт, що в салоні відсутні подушки безпеки - Ferrari F355 оснастили ними не одразу.

Пробіг суперкара становить 41 тис. км. Нещодавно автомобіль пройшов невелику реставрацію - йому оновили шкіряне оздоблення і перемикачі в салоні.

Суперкар Ferrari F355 випускали з 1994 по 1999 роки. Крім купе Berlinetta, авто також пропонували в кузовах кабріолет і тарга.

Авто оснащене високооборотистим 3,5-літровим V8 потужністю 380 к.с. Воно здатне розігнатися до 100 км/год за 4,7 с і розвинути 295 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація