На продаж виставили 27-річну Mazda Millenia у стані нового авто

На продаж виставили 27-річну Mazda Millenia у стані нового авто

11 грудня 2023
0

В американському Фредеріксбурзі (штат Вірджинія) виставили на продаж седан Mazda Millenia (в нас на ринку вона називалась Xedos 9) 1996 року випуску. Автомобіль, який знаходиться в ідеальному стані, оцінили у 18 700 доларів.

У преміального седана пофарбованого у бежевий відтінок за всю історію був лише один власник, який дуже дбайливо ставився до нього. Millenia зберігали у сухому опалюваному гаражі і лише зрідка виїжджали на дороги. На його одометрі зафіксовано пробіг у 1272 милі (2045 км).

Седан знаходиться в ідеальному майже заводському стані. На лакофарбовому покритті кузова відсутні сколи та подряпини. Про іржу теж не йдеться.

Салон Mazda також має бездоганний вигляд. У його обробці використано шкіру бежевого кольору. Контраст створюють чорна панель приладів і центральна консоль.

Під капотом Millenia встановлений 2,5-літровим двигуном V6 потужністю 173 к.с., який працює в парі з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач, яка вважалася символом розкоші 90-х років.

Седан спочатку був розроблений для презентації нового розкішного суббренду під назвою Amati, схожого на Lexus від Toyota та Acura від Honda, але фінансове становище змусило Mazda відмовитись від його створення.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація