На продаж виставили 46-річний автобудинок Chevrolet в ідеальному стані

На продаж виставили 46-річний автобудинок Chevrolet в ідеальному стані

29 жовтня 2023
0

На аукціон Bring a Trailer виставили незвичайний кемпер, створений на базі Chevrolet K5 Blazer Chalet 1977 року випуску. Незважаючи на солідний вік, він знаходиться у ідеальному стані.

Автобудинок пофарбований у бежево-коричневі відтінки. Останнє його фарбування, згідно з лістингом, було зроблено близько десяти років тому. Серед дефектів - кілька сколів та невелика тріщина на шалі. Загалом до автомобіля претензій немає. І це при пробігу 85 295 км.

Салон також бездоганний. Він виконаний у коричневому кольорі, а передні сидіння оздоблені тканиною в клітину бежевого, яскраво-жовтогарячого та темно-синього кольорів. Як декор використані вставки з дерева. Усі прилади перебувають у робочому стані.

У оснащення увійшов холодильник, двоконфоркова плита та раковина. А ось душа та туалету в кемпері немає. Сидіння можуть трансформуватися у ліжко. Над кабіною є друге місце для сну. Для того, щоб воно стало доступним, потрібно підняти дах.

Автобудинок оснащений 6,6-літровим двигуном V8 потужністю 175 к.с. і 393 Нм крутного моменту, який працює у парі з триступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Торги завершаться 31 жовтня. На момент написання статті максимальна ставка складала 15 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація