На продаж виставили 650-сильний гусеничний пікап Кена Блока

На продаж виставили 650-сильний гусеничний пікап Кена Блока

23 грудня 2023
0

Компанія LBI Limited з Філадельфії виставила на продаж снігохід Кена Блока, який відомий ведучий використовував для підйомів на гірські вершини. Він побудований командою Hoonigan на базі Ford F-150 Raptor 2014 року з вбудованим каркасом безпеки.

На серійний пікап встановили широкофюзеляжний комплект, захисні пластини, спеціальні бампери, додаткове освітлення та чотири гусениці замість коліс.

Після катання сноубордисти можуть розміститися на парі сидінь у вантажній платформі. З боків є кріплення для дощок. Ще одна «фішка» всюдиходу - гриль, завдяки якому хот-доги можна приготувати на вершині гори.

Заводський 6,2-літровий двигун V8 посилено потужним нагнітачем Whipple. В результаті потужність двигуна досягла 650 к.с., що всього на декілька «кінських сил» менше, ніж у актуального Raptor R.

У 2014 році RaptorTRAX показали у відеоролику про сноуборди на YouTube-каналі Monster, який зібрав 5,3 мільйонів переглядів. Ролик із розбором складання пікапа на тому ж каналі набрав понад 10 мільйонів переглядів.

LBI Limited планує випустити за гусеничний RaptorTRAX 195 000 доларів. Для порівняння звичайний Ford F-150 2014 коштує 27 800 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: The Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація