На продаж виставили Audi RS6 принца Гаррі

На продаж виставили Audi RS6 принца Гаррі

18 листопада 2023
0

На британському майданчику Pistonheads виставили на продаж високопродуктивний універсал Audi RS6 2017 випуску. Цим автомобілем раніше їздив принц Гаррі.

Повідомляється, що пофарбований у колір Daytona Grey універсал знаходиться у відмінному стані та повністю на ходу. На його одометрі зафіксовано пробіг 68 000 миль (майже 109 000 км).

Принц Гаррі придбав його напередодні весілля з Меганом Марклом і використав для щоденних поїздок. Через рік він продав його. І ось машина знов шукає нового власника.

«Королівський» універсал знаходиться не в базовій комплектації. На замовлення принца його екстер'єр доповнили алюмінієвими акцентами, а оснащення салону включили систему нічного бачення та панорамний дах. Оздоблення виконали зі шкіри темних кольорів. Ці доробки коштували принцові Гаррі 14 тисяч доларів.

Пропонований універсал Audi RS6 оснащений 4,0-літровим турбодвигуном V8 потужністю 560 к.с. і 700 Нм крутного моменту, який працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Мотор дозволяє йому розганятися з місця до сотні за 3,7 секунди і розвивати максимальну швидкість в 250 км/год.

Примітно, що на автомобіль досі поширюється повна гарантія. Виручити за нього мають намір 42 тисячі фунтів стерлінгів (близько 52 тисяч доларів).

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація