На продаж виставили Chevrolet Camaro IROC-Z 1989 із пробігом 708 км

На продаж виставили Chevrolet Camaro IROC-Z 1989 із пробігом 708 км

28 лютого 2024
0

На онлайн-аукціоні Bring a Trailer виставлено на продаж Chevrolet Camaro IROC-Z 1989 року. Нинішній, третій за рахунком власник придбав його 2023 року. За всі 35 років існування купе наїздило лише 708 км, що дозволяє називати його справжньою «капсулою часу». Кузов автомобіля забарвлений яскраво-червоний колір. Салон «дводверки» оздоблений у декількох відтінках сірого.

У автомобіля знімні Т-подібні панелі даху, спортивні дзеркала та фальшиві вентиляційні отвори на капоті. Бампери та решта елементів кузовного обвісу пофарбовані в колір кузова. 16-дюймові легкосплавні колісні диски IROC «взуті» в Goodyear шини Eagle ZR50.

Салон - чотиримісний із сидіннями, оздобленими сірим текстилем. В оснащення входять кондиціонер, круїз-контроль, касетна стереосистема Delco та жалюзі на задньому склі. Рульове колесо обтягнуте шкірою. За ним видно спідометр із максимальною відміткою 233 км/год та тахометр на 7000 об/хв.

Також на панелі приладів є ряд додаткових датчиків, які показують рівень палива, температуру охолоджуючої рідини, напругу та тиск мастила. П'ятизначний тахометр зупинився на позначці 708 км.

Під капотом встановлений 5,7-літровий двигун L98 V8 віддачею 230 к.с. та 447 Нм крутного моменту. Мотор пов'язаний із чотириступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід - задній із диференціалом, що самоблокується. Автомобіль оснащений гідропідсилювачем керма та підвіскою з підвищеною плавністю ходу й керованістю.

У звіті Carfax не згадується жодних подій чи пошкоджень. За два дні для торгів поточна ставка лота становила 52 000 доларів. Територіально Chevrolet Camaro IROC-Z 1989 року знаходиться в Норт-Салемі, штат Нью-Йорк.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація