На продаж виставили Honda Odyssey у стилістиці «Футурама»

На продаж виставили Honda Odyssey у стилістиці «Футурама»

14 січня 2024
0

Американський мультсеріал «Футурама» Метта Грейнінга та Девіда Коена не такий популярний як створені ними ж «Сімпсони», але у нього є свої шанувальники. Один із них виставив на продаж Honda Odyssey 2002 року у вигляді космічного корабля Planet Express.

Зі слів продавця, він модифікував мінівен наприкінці 2019 року. Автомобіль, за винятком лобового скла, пофарбований у бірюзовий колір із червоною смугою як у Planet Express. Для ще більшої схожості з космічним кораблем на даху та боковинах мінівена встановлені величезні плавці, а на кормі - підроблене ракетне сопло.

Крізь ілюмінатори на задніх пасажирських дверях на вас дивляться персонажі «Футурами». Для захисту від небезпек, які чекають на героїв мультфільму в далекому XXXI столітті, на даху «зіркольоту» встановлена гарматна башта.

Як зазначено в оголошенні, автомобіль може бути рекламним реквізитом для різних заходів. Але доставляти його до місця призначення доведеться на буксирі чи евакуатором. До того ж двигун старої Honda Odyssey не пройде тест на викиди, хоча теоретично автомобіль все ще може їздити. Для полегшення маневрування з повністю заклеєними вінками передбачено резервну камеру.

У салоні мінівена-ракети збереглися лише передні сидіння. Майже всі бічні панелі відсутні, через що більшість проводки оголена. Задні розсувні двері не відчиняються.

Продавець планує отримати за унікальний Honda Odyssey 2500 доларів. В інтерв'ю Motor1 він розповів, що має дев'ять автомобілів, присвячених різним кінофільмам.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація