На продаж виставили рідкісний DeTomaso Guara Barchetta з двигуном від Ford Mustang

На продаж виставили рідкісний DeTomaso Guara Barchetta з двигуном від Ford Mustang

07 липня 2023
0

На аукціон Bring a Trailer виставили рідкісний італійський спорткар DeTomaso Guara Barchetta 1996 року. Загалом було побудовано 10 екземплярів цієї моделі. Подробиці про авто розповіли на сайті аукціонного дому.

Модель Guara є останнім проєктом засновника DeTomaso Алехандро де Томасо. Спорткар випускався в кузовах купе, кабріолет і баркетта (кабріолет без даху) з 1993 по 2004 рік. Автомобіль у кузові баркетта був найрідкіснішим.

DeTomaso Guara заснована на перегоновому автомобілі Maserati Barchetta. Алехандро де Томасо подовжив шасі автомобіля та допрацював його.

Виставлений на аукціон спорткар був придбаний новим без двигуна у 1996 році. Пізніше автомобіль імпортували у США.

DeTomaso Guara вирізняється незвичайним дизайном з прихованими передніми фарами. Із заводу автомобіль поставлявся без лобового скла, але власник вирішив додати його для підвищення практичності.

Під капотом встановлено 4,6-літровий двигун V8 від Ford Mustang потужністю 305 к. с. Він працює в парі із шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає близько 5 секунд. Максимальна швидкість становить 275 км/год.

Спорткар має відмінний стан і не потребує ремонту. Пробіг авто становить лише 9400 км. Торги за лот закінчуються через 7 днів, а зараз максимальна ставка становить $100 000.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація