На продаж виставили розбитий Range Rover американської зірки

На продаж виставили розбитий Range Rover американської зірки

13 січня 2024
1

Розбитий Range Rover SE 2022 року Кім Кардаш'ян виставлено на продаж за $99 950 тисяч доларів, незважаючи на те, що автомобіль перебуває в дуже жалюгідному стані, повідомляє TMZ.

Автомобіль сріблястого кольору з кастомними дисками купила мати знаменитості Кріс Дженнер за $125 тисяч і подарувала Кім на її 42-й день народження в жовтні 2022 року.

Судячи з фотографій на сайті Carfax, у позашляховика спрацювали подушки безпеки з боку водія і пасажира, дзеркала відбиті, бампер розбитий, є вм'ятини на боках і на кузові.

За інформацією інсайдерів, на цьому авто потрапив в аварію один із колишніх водіїв Кім Кардаш'ян. Він не зазнав серйозних травм і ніхто більше не постраждав.

Range Rover Кардаш'ян виставлено на продаж у Маямі через третю особу, яка перейшла у володіння автомобілем після аварії.

Коли саме сталася ДТП, не уточнюється. Ще у вересні 2023 року Кім їздила на цьому автомобілі.

Схоже, багатодітна мати і колишня дружина Каньє Веста має симпатію до Range Rover, оскільки в минулому у неї була інша машина тієї ж марки.

У 2018 році Land Rover Range Rover V8 Кардаш'ян 2015 року було продано протягом кількох годин після його появи на ринку. Машина кольору слонової кістки коштувала 85 880 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

125К$ за новий РР? Якось замало. Вартість попередньої моделі в базі починалась зі 180к$.

+1-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація