На продаж виставили шестидверний пікап GMC Sierra

На продаж виставили шестидверний пікап GMC Sierra

16 березня 2024
0

У квітні на аукционі Barrett-Jackson продадуть унікальний пікап GMC Sierra. Торги відбудуться 18-20 квітня у торгово-виставковому центрі Південної Флориди.

Кастомний пікап побудований на базі Sierra 3500 2008 випуску. У нього «спеціальна рама середньої вантажопідйомності» та подовжена кабіна із шістьма дверима. Вузькі задні двері відчиняються проти руху. Також йому дісталися бампери Fusion із вбудованими світлодіодними фарами Rigid та сітчаста решітка радіатора. На даху, над задньою стійкою кабіни, височить довга світлодіодна люстра.

Автомобіль оснащений спеціальною подвійною платформою з двома вихлопними трубами. Також в описі вказані ліфт-комплект Fabtech з амортизаторами FOX Performance Series та кастомні 22-дюймові колісні диски Cali Offtoad Wheels із 37-дюймовими шинами Toyo Oper Country.

У салоні - три ряди сидінь у двокольоровій шкіряній оббивці з ромбоподібним декоративним рядком. В оснащенні центральний дисплей Alpine з Bluetooth та навігацією, датчик Kelderman PSI, набір додаткових перемикачів для зовнішнього освітлення, круїз-контроль та механічна роздавальна коробка.

Під капотом у кастомного повнопривідного пікапа 6,6-літровий восьмициліндровий турбодизель Duramax. Спочатку віддача агрегату складала 370 к.с. та 894 Нм крутного моменту. Пізніше GMC Sierra побував у руках тюнера Pacific Performance Enginiring. На що здатен мотор пікап наразі не відомо, але він, як і раніше, працює в парі з автоматичною коробкою передач Allison.

Вартість унікального GMC Sierra не вказана. Як зазначено в оголошенні, пікап нещодавно оновили з використанням «найсучасніших деталей».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація