На продаж виставили унікальний шестиколісний пікап Porsche

На продаж виставили унікальний шестиколісний пікап Porsche

30 вересня 2024
0

Класичний Porsche 944 отримав нестандартну версію. Спорткар перетворили на шестиколісний пікап із мостами Audi 200 Turbo.

Варто зазначити, що в лінійці Porsche ніколи не було пікапів, але один із жителів німецького Карлсбаде вирішив виправити цей недолік і власноруч виготовив унікальний автомобіль. За основу він взяв модель 1987 року випуску і протягом 26 років (з 1995 по 2021 рік) модернізував її. Використовував для цього він тільки автентичні деталі Porsche. Результат вражає.

Зазначається, що сумарно на складання шестиколісного пікапа у власника Porsche 944 пішло понад 2500 годин. Подовжене шасі він оснастив трьома осями, взятими у Audi 200 Turbo, ще встановив вантажну платформу, оздоблену дубом, і комплектом коліс BBS від 993 Turbo, які взуті в шини 205/50 спереду і 255/40 ззаду.

У кузові пікапа встановлено великий алюмінієвий ящик для запчастин та інструментів, а також для знімних панелей даху тарга.

Ще модернізований Porsche оснастили фарами від 924 Carrera GT і фаркопом. Кузов пофарбували в яскраво-помаранчевий відтінок із чорними акцентами. У салоні доопрацювання незначні. Сидіння оздобили в кольорі, аналогічному кузову, на кермі закріпили значки «Porsche Pickup», а на порогах присутній напис «944S 6 Pickup».

Зміни в силову установку вносити не стали. У рух унікальний пікап Porsche 944, як і раніше, приводить оригінальний 3,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 240 к.с. Він працює в парі з механічною коробкою передач. Автомобіль виставили на продаж на сайті Kickdown. Виручити за нього мають намір не менше 99 990 євро.

Джерело: Авто Центр
Фото: Kickdown

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація