На продаж виставили відновлений пікап Jeep J-10 Honcho Sportsside

На продаж виставили відновлений пікап Jeep J-10 Honcho Sportsside

31 серпня 2023
0

Підрозділ JeepHeritage, що спеціалізується на відновленні класичних автомобілів бренду, представив відроджений Jeep J-10 Honcho Sportsside. Пікап розібрали до голої рами, відпіскострумили всі деталі, оцинкували та покрили порошковою фарбою. Ходову частину додатково захистили від іржі спеціальним покриттям.

Кузов пікапа пофарбували у червоний відтінок Firecracker Red з жовтими та оранжевими смугами з боків. Так виглядав Jeep J-10 Honcho початку 1980-х років. Решітка радіатора та передній бампер повністю повторюють оригінальну модель.

Салон оздоблений шкірою в оригінальній чорно-сірій гамі. Із сучасного у ньому лише стереосистема з підтримкою Bluetooth.

Під капотом у рестомоду оригінальний двигун AMC робочим об'ємом 6,57 літра, але карбюратор замінили системою багатоточкового упорскування палива. Вихлопну трубу виготовили із нержавіючої сталі.

Підвіску пікапу підняли на 152 мм спереду та на 102 мм ззаду. На рестомод встановлені шини BF Goodrich All-Terrain 35?12,5 R15. За бажанням їх можна замінити більшими 37-дюймовими Goodyear MTR.

Відновлений до заводського стану Jeep J-10 Honcho Sportsside 1981 року продають за 145 000 доларів. У 1976 році, коли у пікапів Jeep J-Series з'явився пакет оздоблення Honcho, він коштував 699 доларів. До нього входили золоті смуги на кузові, великі колеса, позашляхові шини, спортивне кермо та джинсовий інтер'єр.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація