На ринок виходить новий компактний кросовер Mitsubishi

На ринок виходить новий компактний кросовер Mitsubishi

29 січня 2023
2

Mitsubishi ASX другого покоління надійшов у виробництво на підприємстві в іспанській Валенсії та виходить на європейський ринок. Вартість кросовера становить від 24 690 до 42 390 євро. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Компактний кросовер Mitsubishi ASX 2023-го модельного року кардинально змінився та не має нічого спільного з попередником. Новачок фактично є перелицьованим Renault Captur, який також випускають у Валенсії. Після входження Mitsubishi до альянсу Renault-Nissan було вирішено спростити розробку нового ASX.

Від французького побратима новий Mitsubishi ASX відрізняється зовні хіба що радіаторною решіткою і дизайном колісних дисків (вони доступні діаметром до 18 дюймів).

Головна відмінність у салоні Mitsubishi ASX 2023 - нове кермо. Топова версія кросовера отримала віртуальну панель приладів і тачскрин портретного формату.

Комплектація Mitsubishi ASX багатша, ніж у моделі першого покоління. Кросовер отримав адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, утримання в смузі, розпізнавання дорожніх знаків і контролю «сліпих» зон.

Компактний кросовер Mitsubishi ASX пропонують із бензиновими турбомоторами об'ємом 1,0 л (91 к.с.) і 1,3 л (140 і 158 к.с.). Вони будуть доступні з 6-ступінчастою механічною КПП або 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями та виключно з переднім приводом.

Найдорожчими стануть гібриди Mitsubishi ASX із 1,6-літровою бензиновою четвіркою та електромотором. Стандартна модель отримала 145-сильну установку, а заряджена - 160-сильну. В останньому випадку кросовер здатний проїхати 49 км на електротязі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Alex-85  

Попередня версія виглядала набагато краще за оце.

+3ВІДПОВІСТИ  
МаксМаг  

Captur, ми тебе впізнали...

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація