На Рівненщині чоловік заявив у поліцію про викрадення автівки, яка сама відкотилася на 70 метрів

На Рівненщині чоловік заявив у поліцію про викрадення автівки, яка сама відкотилася на 70 метрів

22 жовтня 2022
0

Пресслужба поліції Рівненщини розповіла про курйозне звернення до них: чоловік повідомив про викрадення автівки, але, як пізніше виявилося, вона сама відкотилася на 70 метрів.

«На розшук авто негайно орієнтували увесь особовий склад поліції області. Буквально за шість хвилин на місце події прибули і інспектори сектору реагування патрульної поліції Дубенського РВ. Оглянувши територію, поліцейські виявили транспортний засіб неподалік - за кількадесят метрів від місця стоянки», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Виявилося, що чоловік не поставив авто на передачу та ручне гальмо, тому через певний час транспортний засіб почав сам котитися. Це підтвердилось і після перегляду камер відеоспостереження.

На щастя, на шляху легковика не виявилося ні людей, ні транспортних засобів. Авто проїхало орієнтовно 70 метрів та зупинилось. Неподалік припаркувався бус, через який власник легковика і не побачив своє «зникле» авто.

Заявника притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спецслужб», санкція якої тягне за собою накладення штрафу від 850 до 3400 гривень.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація