На ринок Бразилії вийшов недорогий кросовер Renault

На ринок Бразилії вийшов недорогий кросовер Renault

22 лютого 2024
0

Новий Renault Kardian надійшов у виробництво і виходить на ринок. Компактний кросовер є наступником Renault Sandero Stepway. Про авто розповіли на офіційному сайті марки.

Кросовер Renault Kardian спочатку з'явився в Бразилії, адже саме в цій країні виготовляють модель. Там вона вартує в еквіваленті $22 800 - 26 900. Пізніше виробництво кросовера налагодять у Марокко. Не виключено, що модель з'явиться в Україні.

Renault Kardian створений на базі Dacia Sandero Stepway, проте відрізняється від побратима дизайном передньої частини та ліхтарів. У всіх Kardian у салоні встановлені віртуальна панель приладів і 8-дюймовим тачскріном. У авто великий 410-літровий багажник.

Базова комплектація Renault Kardian 2024 охоплює діодні фари, клімат-контроль, круїз-контроль, парктронік, камеру, а також ESP і 6 подушок безпеки.

Найдорожчий варіант Premier Edition також оснащений безключовим доступом, камерами кругового огляду, бездротовою зарядкою смартфонів, системи автоматичного гальмування та контролю сліпих зон.

Поки новий Renault Kardian комплектується виключно 1,0-літровим бензиновим турбомотором на 125 к.с. та 6-ступінчастою роботизованою КПП з двома щепленнями. Пізніше повинен з'явитися варіант із заводським ГБО.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація